Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаВідео ролики → В ОАЕ прогнозувати ситуацію на ринку нафти в 2016 році

В ОАЕ прогнозувати ситуацію на ринку нафти в 2016 році

22.12.2015, 20:26
Рівновага між попитом і пропозицією на ринку нафти настане в 2016 році. Як вважає міністр енергетики ОАЕ Сухейль аль-Мазруі, це може статися ближче до початку або до кінця майбутнього року в залежності від економічної ситуації у світі.

Також він зазначив, що рішення влади США зняти ембарго на експорт нафти з країни не зробить фундаментального впливу на ринок.
"Це рішення не вплине на фундаментальні рівні видобутку і пропозиції на ринку", - заявив аль-Мазруі.
Міністр енергетики ОАЕ нагадав, що прийняте Організацією країн-виробників і експортерів нафти (ОПЕК) в кінці 2014 року рішення не знижувати видобуток нафти у відповідь на зниження цін було розраховано на два роки. За його словами, з тих пір минув лише рік, і рішення має залишитися в силі ще на такий же термін.
В останні місяці рівень видобутку нафти країнами ОПЕК стійко перевищував колективну квоту в 30 млн барелів нафти на добу. На засіданні на початку грудня поточного року члени організації не змогли прийти до компромісу з приводу оптимального рівня видобутку.
Як повідомляв Корреспондент.net, ціна нафтової корзини 21 грудня впала на 0,89 долара (2,81%) - до 30,74 долара за барель, опустившись до рівня 23 січня 2004 року.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
704