Вчені з'ясували, чому шкідлива їжа викликає залежність
16.06.2018, 05:35
Шкідлива, але смачна їжа з великою кількістю вуглеводів і жирів здатна "включати" систему винагороди мозку. Такого висновку дійшли вчені з Єльського університету, пише Medical Daily. Експерти провели дослідження, під час якого демонстрували людям фотографії різних закусок, переважно з великим вмістом жирів, цукру і вуглеводів. Згідно з результатами дослідження, вид шкідливої ??їжі "включає" в центрі винагороди мозку набагато більше нейронів, ніж будь-який інший варіант. На думку вчених, така реакція обумовлена ??тим, що подібна їжа з'явилася порівняно недавно і люди поки що не можуть спокійно реагувати на неї. Названі п'ять факторів, які провокують обжерливість Нагадаємо, раніше вчені з'ясували, як продукти впливають на настрій. Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
► Літо 2024 року буде таким же спекотним, як і попереднє, а потім буде "переворот", – кліматологи ► В Індонезії блискавка вбила футболіста під час матчу (відео) ► 17 лютого очікуються найбільші морози ► Шторм на Філліпінах забрав життя 6 людей ► Над Швецією з'явилось унікальне сонячне гало