Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаСуспільство → Вчені з'ясували, як знизити ризик інсульту

Вчені з'ясували, як знизити ризик інсульту

13.04.2017, 04:56
Вчені з Єльського університету з'ясували, що відмова від вживання в їжу продуктів з високим вмістом трансжирів дозволяє знизити ризик виникнення інсульту і серцевого нападу.
Висновки були зроблені на основі вивчення статистики, що відбиває госпіталізацію людей у ??штаті Нью-Йорк за період з 2002 до 2013 року.   Зазначається, що в тих місцевостях, де люди обмежили вживання трансжирів, число пацієнтів з серцевим нападом й інсультом скоротилося на шість відсотків.   Один з авторів дослідження заявив, що "заборона на державному рівні на трансжири може стати справжньою перемогою для мільйонів людей".   Трансжири, що містяться в чіпсах, крекерах, смаженій їжі і хлібобулочних виробах, вважаються дуже небезпечними, тому багато організацій охорони здоров'я, включаючи ВООЗ, рекомендують повністю відмовитися від продуктів з цими жирами.   Американська влада намагається скоротити вживання населенням в їжу трансжирів.   Раніше повідомлялося, що шведські вчені виявили ген, що відповідає за виникнення інсульту.   Регулярне вживання шоколаду знижує ризик смерті від інсульту - вчені

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
328