Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Кваснєвський закликав повністю ізолювати Росію

Кваснєвський закликав повністю ізолювати Росію

11.03.2014, 04:00
Екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський вважає: якщо шляхи діалогу по Україні будуть закриті, треба застосувати санкції проти Москви та ізолювати її.
Про це пише італійська газета Corriere della Sera.
 
"Підхід повинен бути реалістичним і без наївності. Якщо Крим хоче більшої автономії, справедливо, щоб він обговорив це з урядом у Києві, згідно з українським законодавством і договорами, підписаними 23 роки тому. Міжнародне співтовариство має послати чіткий сигнал: територіальна цілісність суверенної держави не може бути предметом переговорів", - переконаний Квасьнєвський.

"Мета Росії - дестабілізувати країну, скомпрометувати довіру до неї з боку ЄС і залучити її в свою орбіту. Не можна допустити, щоб Україна була залучена в суперечку з Європою", - зазначає колишній польський президент.

Кваснєвський говорить про роль Північноатлантичного альянсу на даному етапі: "Необхідно посилити безпеку регіону і продемонструвати, що в разі потреби ми готові відповісти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС скасовуватиме візи і заморожуватиме активи, якщо не буде прогресу щодо Криму

"Насамперед треба переконати українців, що Європа з ними, через офіційні візити на високому рівні, щоб підтвердити міжнародне визнання нової влади. Негайно розблокувати обіцяну допомогу, тому що економіка перебуває в жалюгідному стані. Якщо провалиться спроба підтримки каналів діалогу відкритими, то підсилити санкції та ізолювати Москву в міжнародних організаціях", - заявив Кваснєвський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
639