Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → США вводять санкції проти російських і кримських чиновників

США вводять санкції проти російських і кримських чиновників

06.03.2014, 17:40
Державний департамент США вводить в дію візові обмеження щодо низки посадових осіб відповідальних за створення загроз територіальній цілісності України, йдеться в заяві Білого дому.
 
Сполучені Штати "переслідують і розглядають широкий спектр варіантів у відповідь на тривале порушення Росією суверенітету і територіальної цілісності України - дій, які становлять загрозу для миру і безпеки та є порушенням міжнародного права", йдеться в заяві Білого дому.

Державний департамент "вводить в дію візові обмеження щодо ряду посадових осіб та інших осіб, що відображає принципове рішення про відмову у візах відповідальним чи співучасникам дій, що становлять загрозу суверенітету і територіальній цілісності України", йдеться в заяві Білого дому. Поки не зрозуміло, як пишуть кореспонденти BBC, на кого, зокрема, поширюватимуться ці обмеження.

Президент США Барак Обама "підписав Указ, який дозволяє застосовувати санкції до фізичних та юридичних осіб, відповідальних за дії, які підривають демократичні процеси або інститути в Україні; загрожують миру, безпеці, стабільності, суверенітету або територіальній цілісності України", йдеться в заяві Білого дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
432