Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Бондаренко може подати в суд на Гонгадзе за наклеп

Бондаренко може подати в суд на Гонгадзе за наклеп

03.02.2014, 22:14
Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Олена Бондаренко може подати до суду на журналістку Мирославу Гонгадзе за поширену нею недостовірну інформацію про те, що нібито Бондаренко заборонено в'їзд до США. Про це повідомляє прес-служба ПР. Про це повідомляє "Обозреватель".
 
Політик розповіла , що знаходить забавним той факт, що журналістка Гонгадзе, " яка подала дезінформацію про нібито заборону мені в'їзду в США , через моїх колег , причетних до підготовки візиту , виявила бажання взяти у мене інтерв'ю . Чи це знову інформаційна " качка "з її боку ? ! "

Олена Бондаренко зазначила , що спроби змусити відмовитися від поїздки провалилася. Вона подякувала своїм прихильникам за підтримку , а злостивцям " висловила співчуття " .

Читайте також: "Янукович вийшов з лікарні іншою людиною".

Бондаренко звернулася до всіх ЗМІ , які давали інформацію про нібито існуючі санкції США , застосованих щодо неї : "Знайдіть в собі мужність і визнайте , що вас просто обдурили і вашими руками обманювали ваших читачів , глядачів і слухачів. Сподіваюся , що ті , хто повідомляв про нібито існуючі санкції проти мене, повідомлять і про те , що це виявилося неправдою , що це всього лише інформаційна " качка " .

Нагадаємо, раніше Мирослава Гонгадзе на своїй сторінці в Facebook повідомила , що нардепам - регіоналам Володимиру Олійнику та Олені Бондаренко заборонено в'їзд до США .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
361