Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Кернес заявив, що не боїться санкцій

Кернес заявив, що не боїться санкцій

14.01.2014, 22:59
Мер Харкова Геннадій Кернес не боїться ніяких санкцій Сенату США, оскільки не збирається залишати свою країну і "своє улюблене і рідне місто Харків".
 
Про це він заявив в ексклюзивному коментарі телеканалу "112 Україна".

"Я не тримаюся ні за які візи, або в США, або в Європу. Я вважаю, що для цього є спеціальні положення і норми тих країн, в які я прошу відкрити мені візу. Я не збираюся залишати свою рідну країну і своє улюблене і рідне місто Харків, у мене тут родина, у мене тут люди, городяни, харків'яни, я з ними дружу, працюю, зустрічаюся постійно, і тому мене не налякати ніякими санкціями", - заявляє Кернес.

"Коли вони закликають США або Європу ввести якісь санкції, є спеціальні норми міжнародного права, і якщо вони не знають цих норм і похваляються постійно своєю безкарністю, і творять те, що вони творять, то я вважаю, що стосовно них повинні бути певні санкції і те, що стосується відповідно до чинного законодавства і Конституції України", - додав мер Харкова.

Він також зазначив, що депутатам опозиційних фракцій пора зайнятися своїми прямими обов'язками. Зокрема, мер Харкова зазначив, що Тягнибоку варто повернутися до парламенту і "бути ініціативним законодавцем, а не польовим командиром".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
631