Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Беркутівець, якого впізнали, боїться ввімкнути телефон

Беркутівець, якого впізнали, боїться ввімкнути телефон

06.12.2013, 03:01
У соцмережах почалося цькування тих “беркутівців”, обличчя яких зафіксували камери під час розгону Майдану і бійки біля Адміністрації президента. Найбільше дісталося в. о. командира третьої роти “Беркуту” старшому лейтенанту Євгену Антонову.

6003_2.jpg
 
Його фотографії, зроблені на Майдані під час розгону мітингу 30 листопада, швидко розповсюдили по інтернету. Громадськість вважає, що саме Антонов віддавав злочинні накази, а також побив фотокореспондента Reuters Гліба Гаранича.

Про Антонова швидко навели довідки. Користувачам мережі тепер відомо все про “беркутівця” та його сім’ю: номер телефону, адреса.

9365_1.jpg

“Він лежить у відомчій лікарні МВС з 30 листопада. В операції під АП не брав участі. Складно уявити, що саме він так жорстоко бив протестувальників – він позитивна людина. Телефоном Антонов зараз не користується. Як тільки включає, туди приходять по 700 смс з прокльонами”, – розповідають колеги бійця.

Нагадаємо, в ніч на 30 листопада бійці “Беркуту” розігнали мирний мітинг на Майдані Незалежності із застосуванням грубої сили. Травм зазнали десятки мітингувальників та журналістів. Останні розповсюдили в мережі фото, зроблені під час розгону мітингу, на яких видно обличчя спецпризначенців МВС. Користувачі мережі ідентифікували деяких із учасників бійки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
694