Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → На завтра готується масове побоїще, лікарні резервують лікарняні ліжка

На завтра готується масове побоїще, лікарні резервують лікарняні ліжка

29.11.2013, 01:17
Головним лікарям київських лікарень наказано тримати по 40 вільних місць у кожній лікарні для побитих людей.
 
Про це повідомив Головлікар однієї з київських лікарень. Проте він попросив не називати його імені. Побоюється, що може втратити роботу.

“Від сьогодні усім надійшов наказ тримати по 40 вільних місць. Кажуть що завтра з мітингу звозитимуть побитих”, – розповів він.

Нагадаємо, завтра планується чи не найголовніша акція Євромайдану у Києві, адже саме 29 листопада мала бути підписана асоціація України з ЄС.

Сьогодні, з самого ранку у ЗМІ та соціальних мережах з’являється інформація про те, що невідомі винаймають спортивних молодиків, які мають спровокувати “побоїще” саме на Майдані Незалежності, адже є ризик, що обурений діями влади натовп може рушити до адміністративних будівель на штурм. Також влада готується до свого святкування і будує сцену на Михайлівській площі на яку збирається звести 50 тисяч свої "прихильників".

Вже сьогодні міліція налаштована, якщо не організовувати дані провокації (про це достовірних відомостей у нас поки-що немає), то брати активну участь у бійці.

Варто зазначити, що це не перший силовий розгін акції цього року. Проте навіть в найгірших випадках в лікарнях опинялося після цього одна-дві людини максимум. Резерв у 40 вільних місць у кожній київській лікарні говорить про те, що силовий розгін демонстрантів цього разу перевершить усі попередні і міліція свідомо готова до найгірших його наслідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
4744