Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Путін "розчарував" європейських політиків

Путін "розчарував" європейських політиків

28.09.2013, 01:55
Україна, створюючи зону вільної торгівлі з Євросоюзом, здійснює ідею президента Російської Федерації Володимира Путіна про єдиний економічний простір від Лісабона, але не до Владивостока, а до Луганська. Про це заявив заступник глави комітету Європарламенту з міжнародної торгівлі, Павло Залевський. Він висловив жаль, що ця гарна ідея, озвучена В. Путіном ще в листопаді 2010 року, так і не перейшла в стадію практичної реалізації.
 
На думку П.Залевського, саме Кремль не хоче розвивати єдиний економічний простір, який після імплементації договору про асоціацію з Україною буде простягатися від Лісабона до Луганська.

Він також зазначив, що ринок Євросоюз, який включає 28 країн заснований на спільних стандартах, правилах і політиці. "Тому якщо Путін хотів створити спільний економічний простір і, як я розумію, спільний ринок, він повинен був робити так, як це робить Україна, беручи стандарти ЄС. Проблема в тому, що ця ідея Путіна не співвідноситься з реальністю, навпаки, він створює свої стандарти Митного союзу ", - резюмував європолітик .

Читайте також: "Захищаючи Україну, Саакашвілі «вигнав» росіян із зали ООН".

Нагадаємо, раніше президент РФ Володимир Путін заявив , що Росія поважає будь-який вибір України . Разом з тим у випадку її асоціацію з ЄС країни Митного союзу будуть змушені вжити заходів для захисту свого внутрішнього ринку від українських товарів , зазначив російський лідер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
504