Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Азаров попросив Медвєдєва не "знущатися" з України

Азаров попросив Медвєдєва не "знущатися" з України

26.09.2013, 01:11
Азаров запропонував Медвєдєву не займатися демагогією, а вирішити, що не влаштовує Росію в угоді з ЄС. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив під час зустрічі з головою уряду Російської Федерації Дмитром Медвєдєвим в Астані, повідомляє "ZN,UA".
 
"Я пропоную перейти від загальних міркувань - що заважає, а що не заважає - до практичного розгляду положень, які викликають суперечливі оцінки або стурбованість наших партнерів. Я за те, щоб знаходити спільну мову і реагувати на реальні загрози, коли вони є, а не на гіпотетичні", - підкреслив Микола Азаров.

Нагадаємо, раніше прем'єр РФ Дмитро Медвєдєв попередив, що партнерський режим з Росією в України закінчиться з асоційованим членством в ЄС, що ускладнить роботу українських експортерів. "Нехай продають свою продукцію в Європу, нехай спробують продати", - заявив Медвєдєв.

Також у Кремлі не сприймають заявлене прагнення української влади йти і на Захід, і на Схід одночасно. Приміром, прем'єр-міністр Росії Дмитро Медвєдєв назвав таку політику лукавством і прагненням "всидіти на двох стільцях".

Читайте також: "Україну не лякають "погрози" Медведєва".

Київ, зі свого боку, пропонує Москві взаємовигідне співробітництво в рамках Митного союзу (до якого входять Росія, Білорусь і Казахстан), однак з урахуванням дії ЗВТ між Україною та ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
1016