Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Головний націоналіст країни живе у квартирі з видом на сміттєзвалище - Фаріон

Головний націоналіст країни живе у квартирі з видом на сміттєзвалище - Фаріон

17.09.2013, 08:20
Народний депутат від парламентської фракції ВО " Свобода" , відомий мовознавець Ірина Фаріон стверджує, що головний націоналіст країни Олег Тягнибок живе у квартирі з видом на сміттєзвалище. Про це вона сказала в ефірі програми "Іду на Ви" на Стрийському телеканалі "Лан ТВ" , тим самим спростувавши інформацію, що лідер " Свободи " будує розкішний особняк у заповідній зоні під Києвом.
 
За словами націоналістки, інформацію про те, що Тягнибок будує шикарний будинок, поширив телеканал "1 +1", який є каналом Ігоря Коломойського і просто виконує "замовлення обумовлювати і обпльовувати " .

Олег Тягнибок проживає в Києві, здається, на 13-му поверсі одного з будинків у масиві, від якого до центру Києва потрібно добиратися годину-півтора. Вікна будинку виходять на якесь звалище.

Читайте також: "Вся правда про володіння Олега Тягнибока (ВІДЕО)".

При цьому вона додала , що навіть би якщо Тягнибок побудував собі особняк , тут не було б нічого дивного : "Чому б людині, якій за 40 , яка має трьох дітей, не збудувати собі будинок ? Але він не будує ні в Києві, ні у Львові ... " .
Фаріон вважає , що чим ближче до президентських виборів , тим більше бруду будуть викидати на "Свободу" .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
1435