Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → "250 грн за акцію і свобода дій" — Ветеран спецслужб розкрив специфіку роботи найманих провокаторів-спортсменів

"250 грн за акцію і свобода дій" — Ветеран спецслужб розкрив специфіку роботи найманих провокаторів-спортсменів

22.05.2013, 02:24
Власник приватної охоронної фірми, ветеран спецслужб Віталій Пачевський заявив, що натовп спортсменів на масових заходах є безконтрольним, а їхнє головне завдання – дестабілізувати ситуацію у певний момент у певному місці.
 
Про це Пачевський розповів в ефірі телеканалу ТВі.

Зокрема, ветеран спецслужб зазначив, що у нашій країні навчились організовувати протестні рухи "по клацанню пальця".

"Є окремі спортзали, де тренуються певні люди кримінальної зовнішності. Декілька облич, які брали участь у провокаціях 18 травня, я бачив під час рейдерських атак. Хлопці займаються в спортзалі та знають свою ціну – 250 гривень за три години роботи", - уточнив Пачевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" нас дуже жорстко підставили" - "колега" Вадіка "Румуна"

За його словами, "найманців" звозять групами до місця події по 30-35 осіб, де їх збирає організатор, якого наймає певна партія на час проведення мітингу.
"Коли політсила звертається до ліцензійної охоронної компанії, то укладається офіційний договір. У таких випадках директор контролює дії охоронців", - зауважив ветеран спецслужб.

"Коли ж виходить натовп спортсменів, які тренуються у спортзалі, з ціллю "начистити" комусь фейс і зірвати якусь акцію, то вони є безконтрольними. Дивлячись один на одного, у них спрацьовує стадний інстинкт, вони починають красуватися один перед одним. Вони самі вирішують, що їм робити, а їхнє головне завдання – дестабілізувати ситуацію у певний момент у певному місці", – пояснив Пачевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
1284