Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → "Світ Юрського періоду-2" в кінотеатрах України

"Світ Юрського періоду-2" в кінотеатрах України

04.06.2018, 09:00
З 7 червня 2018 року в кіно можна подивитися чотири прем'єри: фантастичний бойовик "Світ Юрського періоду-2", фільм жахів "Спадковість" і пригодницьку комедію "Поліцейський пес".
"Світ Юрського періоду-2"  Кадр з фільму "Світ Юрського періоду-2" (фото: кадр из YouTube) Стрічка, яку ще не бачили в США, але вже зможуть подивитися українські кіномани. Дії фільму відбуваються через чотири роки. На острові Нублар в зруйнованому парку розваг безперешкодно пересуваються динозаври. Поки несподівано не прокидається вулкан, що дрімає під островом. Клер, яка працює до цього часу в парку менеджером, приймає рішення врятувати динозаврів.
 
Для цього залучаються інвестори і дресирувальник динозаврів Оуена. Колись між ними був романтичний зв'язок, але ці стосунки не поновлювалися. Оуен погоджується поїхати в Парк, хоча б заради порятунку рапторки Блю. Прибулі рятувальники розуміють, що ситуація катастрофічна, адже всюди літають вулканічні бомби і течуть потоки лави. Чи зможуть вони врятувати всіх динозаврів?
  Жанр: фантастичний бойовик
Режисер: Хуан Антоніо Байона
Актори: Брайс Даллас Ховард, Кріс Претт, Джефф Голдблюм, Тобі Джонс "Спадковість" Кадр з фільму "Спадковість" ( фото: кадр из YouTube) Матріарх сім'ї Грехем - прабабуся Еллен вмирає. З її смертю починаються неймовірні речі в колись спокійному милому будинку. Сім'я її дочки розгадує страшні родинні таємниці, і чим більше інформації вони отримують, тим швидше розуміють, що їм передана у спадок зла доля.
 
Письменниця Енн приймає рішення розповісти світу про побачені кошмари, які мучать її з дитинства. Тепер у небезпеці всі члени сім'ї Грехем, і тільки письменниця може протистояти силам зла.
  Жанр: драма, жахи
Режисер: Арі Астер
Актори: Тоні Коллетт, Алекс Вулф, Енн Дауд
  "Поліцейський пес" Кадр з фільму "Поліцейський пес" (фото: кадр из YouTube)   Балакучому ротвейлеру Максу, який працює поліцейським, надходить завдання - працювати під прикриттям. Він повинен піти на престижну виставку собак в Лас-Вегасі разом з партнером. Вони повинні запобігти злочину, який там планується, а саме - викрадення собак рідкісних порід. Макс стає учасником виставки і заради конкурсу краси повинен зміниться. Врятувати тварин Максу допоможуть також друзі-собаки.   Жанр: пригодницька комедія
Режисер: Раджа Госнелл
Актори: Вілл Арнетт, Крістофер Брайан Бріджес, Наташа Ліонн
 
"Місіс Хайд" Кадр з фільму "Місіс Хайд" (фото: кадр из YouTube) Світова прем'єра відбулася рік тому, але тільки зараз стрічка потрапила в український прокат. Головна героїня мадам Жекіль - сором'язлива професорка фізики з коледжу в передмісті. Жінку зневажають колеги та студенти, адже їй складно зацікавити дітей, оскільки зовсім відсутній педагогічний талант.
 
Одного разу вночі в повний місяць з мадам Жекіль відбувається НП - в неї влучає блискавка. Ця подія радикально змінює жінку, яка тепер - місіс Хайд. Зміни йдуть жінці тільки на користь, вона стає енергійною і впевненою в собі. Тепер дама подобається всім і кожному, але Жекіль/Хайд хоче помститися кривдникам за їхнє колишнє ставлення до себе.
Жанр: драма
Режисер: Серж Бозон
Актори: Ізабель Юппер, Жерар Депардьє
 
Раніше Корреспондент.net писав про головні фільми літа 2018
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело "korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
200