Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → 12 закладів зі Львова увійшли у список ТОП-100 найкращих в Україні

12 закладів зі Львова увійшли у список ТОП-100 найкращих в Україні

06.05.2018, 12:38
Середній чек у найкращих ресторанах, за версією журналу, становить 400 грн.   Як повідомляє 032, видання «Новое Время» склало список 100 найкращих закладів України. У рейтинг, увійшло 12 ресторанів зі Львова. Найкращі заклади визначали ресторанні експерти, ресторатори, редактори профільних видань, бізнесмени та міські голови. Лідером з найкращих ресторанів є Київ. У столиці найкращими визнали 41 ресторан. За ним так само традиційно йдуть Одеса і Львів - вони делегували в першу сотню 14 і 12 закладів.  Ресторани Львова, які визнано найкращими, за версією журналу: Centaur Адреса: пл. Ринок, 34 Середній чек: 400 грн Кухня: українська, європейська У цьому закладі змішані кухні і традиції абсолютно різних культур. У меню представлені страви від борщу до вишуканих десертів. Крім того, тут варять відмінну львівську каву. Mons Pius Адреса: вул. Лесі Українки, 14 Середній чек: 500 грн Кухня: стейк-хаус Ресторан розташований у дворику, що зберігає особливу атмосферу старого Львова. Він розмістився в будівлі першого львівського банку-ломбарду, який працював тут 300 років тому - до 1940 року. Головний акцент зроблений на м'ясі і стейках. Кумпель Адреса: вул. Винниченка, 6 пр. Чорновола, 2б Середній чек: 400 грн Кухня: локальна Ресторан-пивоварня спеціалізується на пиві і традиційної галицької кухні. В меню - флячки, часникова зупа, карманадля, андрути. Посеред закладу стоять мідні пивні чани, щоб кожен гість міг спостерігати народження живого пива. Перша львівська грільова ресторація м'яса та справедливості Адреса: вул. Валова, 20 Середній чек: 500 грн Кухня: локальна Заклад спеціалізується на приготуванні різних видів м'яса. У ресторану своя оригінальна концепція - за легендою творців, його відкрив останній міський кат, який після того, як запанувала демократія в країні залишився без роботи. А ніхто краще ката не розбирається в м'ясі, запевняють автори закладу. Пструг, хліб та вино Адреса: вул. Братів Рогатинців, 49 Середній чек: 400 грн Кухня: локальна Пструг - це карпатське назва форелі. Так ресторан назвали невипадково: він спеціалізується на запеченої форелі за старими карпатським рецептами. Особливий колорит закладу додає інтер'єр і старовинна будівля, в якій воно розміщене. Реберня під Арсеналом Адреса: вул. Підвальна, 5 Середній чек: 400 грн Кухня: гриль-бар Меню ресторану вкрай лаконічне - тут подають м'ясо на грилі і гарніри до нього. Особливу брутальну атмосферу створює інтер'єр зі значною колекцією зброї, а саме - стародавніх сокир з різних країн світу. Ресторація Бачевських Адреса: вул. Шевська, 8 Середній чек: 600 грн Кухня: локальна Тут подають оригінальні авторські страви з незвичайними назвами і місцевим колоритом. Заклад може похвалитися відмінним інтер'єром і цікавою історією. Названий ресторан на честь сім'ї Бачевських, які в XVIII столітті заснували у Львові перший в світі завод масового виробництва горілки. З цього приводу відвідувачам пропонують незвичайні спиртні напої, в тому числі понад 45 видів наливок. Театр пива Правда Адреса: пл. Ринок, 32 Середній чек: 300 грн Кухня: ресторан-пивоварня Улюблений заклад львівських пивоманів розташований в триповерховій будівлі в центрі міста. Завдяки панорамному склінню відвідувачам відкривається приголомшливий вид на площу Ринок і міську Ратушу. Тут подають десяток сортів пива, зазначених престижними міжнародними нагородами, і відмінні закуски. А вечорами найкращі українські та зарубіжні хіти виконує власний джазовий оркестр. Трапезна Ідей Адреса: вул. Валова, 18а Середній чек: 350 грн Кухня: локальна Трапезна розміщена при Музеї ідей, який в свою чергу займає частину приміщень старовинного Бернардинського монастиря. Атмосферності тут додають товсті кам'яні стіни і масивні дубові меблі. За задумом творців, це місце, куди приходять художники після роботи над проектами, де вони зустрічаються, сперечаються і обговорюють нові ідеї. Всьому цьому сприяє традиційна галицька кухня. Цукерня Адреса: вул. Староєврейська, 3 Середній чек: 350 грн Кухня: кафе-кондитерська Класична львівська кав'ярня з великим асортиментом випічки. Відкрившись в 1999 році, Цукерня стала продовжувачем традицій львівських довоєнних кондитерських. Тут великий вибір десертів і різного роду кави. Туристи нерідко купують фірмові штрудели і сирники як гостинців зі Львова. Чорний кіт Адреса: вул. Героїв Майдану, 4 Середній чек: 600 грн Кухня: європейська та українська Українська версія англійського пабу. Піч - справжня гордість закладу. У ній випікають піцу, а також домашній хліб за старовинними рецептами. У меню представлені фірмові страви - шашлик "Чорний кіт" і ковбаски з дикого кабана.   Шампанерія X & X Адреса: вул. Лесі Українки, 29. Середній чек: 300 грн Кухня: хот-доги і хачапурі У цьому міському кафе представлені три популярних продукту: шампанське, хачапурі і хот-доги. В меню немає супів і всього два салати. Аудиторія - здебільшого молодь, яка цінує якісну їжу. У закладі відкрита кухня, що дозволяє спостерігати за приготуванням замовлених страв. Текст: видання "Новое время" Фото взято з мережі Джерело: 032.ua

Джерело "032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
190