Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Тест-драйв закладів Львова: ідемо у паб, де готують страви у закритій іспанській печі

Тест-драйв закладів Львова: ідемо у паб, де готують страви у закритій іспанській печі

25.01.2018, 17:04
Журналісти 032, в рамках спецпроекту “Тест-драйв закладів Львова”, продовжують відвідувати заклади громадського харчування у нашому місті і писати свої враження про них. Цього разу ми розповімо вам про паб  “Kogut”, який нещодавно відкрили на вулиці Костюшка, 6.  Перші враження та інтер'єр  Паб "Kogut" відкрили у приміщенні, де раніше був ресторан  "Дель Песто". Свого часу ми були у "Дель Песто" (наш тест-драйв ТУТ) і можемо сказати , що інтер'єр зазнав незначних змін. У пабі є кілька залів.  Ось, як виглядає верхній зал: А ось, як виглядає нижній зал: Як бачите, столики у пабі, здебільшого, призначені для великої компанії, тому сюди можна сміло приходити з друзями і не переживати, що комусь не знайдеться місця. Але, особливість закладу не стільки в його інтер'єрі, як у кухні. Тому переходимо до меню.  Меню:  У ресторані "Kogut" акцент кухні зроблений на м’ясі, яке готують у хоспері. Це така спеціальна закрита іспанська піч, яку топлять деревним вугіллям та яка зберігає перевагу живого вогню. В меню закладу можна побачити хоспер-страви, шашлик, бургер-лаваш, риба, ковбаски, гарніри, закуски, супи, салати, десерти та напої.  Виглядає меню ось так: Що по чому  Салат із свіжих овочів у грецькому стилі з лимоном у пабі коштує 51 гривню, теплий салат із смаженої курячої грудинки, бекону, хоспер-печериць та томатів – 65 гривень, курячий бульйон – 32 гривні, крем-суп з печериць – 45 гривень, а панські чанахи – 51 гривню. Що стосується хоспер-страв то свинні реберця грильовані з маринованою цибулею у пабі коштують 42 гривні, свинні реберця у пікантній глазурі 44 гривні, курячі крильця у медовій глазурі з хрумкими овочами  39 гривень.  Скуштувати бургер у пабі можна за 82 гривні, випити чаю за 29 гривень, а американо – за 21 грн.  Що ми замовили: Так, як заклад позиціонує себе, як хоспер-паб, ми замовили хоспер-страву, а саме: грильовані свинні реберця з печеною картоплею та овочами гриль за 235 грн. З напоїв ми обрали два пива – одне безалкогольне, а друге кроненбург бланш.  Ось, як виглядало наше замовлення: Це місце У закладі є дві вбиральні - одна для чоловіків, інша - для жінок. Усюди чисто. Жодних зауважень у нас немає.  Скільки коштує поїсти у пабі  За грильовані свинні реберця з печеною картоплею і овочами гриль та два пива ми заплатили 300 гривень.  Про інтер'єр, ціни та меню ми вам уже розповіли. Тепер час ділитися своїми враженнями. Отже: Що нам сподобалось? Обслуговування – офіціанти закладу дуже привітні та ввічливі. Що не сподобалось? Найбільшим нашим розчаруванням був час очікування замовлення. Напої нам принесли швидко, а от основну страву - ні. Нам прийшлось чекати 42 хвилини і 45 секунд, допоки нам її принесли. Ще одна річ, яка нас розчарувала у цьому закладі - це те, що тут проблеми із інтернетом. У пабі є Wi-Fi, втім, коли ми попросили офіціанта сказати нам пароль, він відповів, що інтернет наразі не працює і зараз вони намагаються вирішити цю проблему. Окрім цього, хоч заклад і розрахований на велику компанію, поспілкуватись один з одним тут дуже складно, оскільки музика у пабі грає аж занадто голосно. А тепер оцінки: Інтер'єр та атмосфера- 7 з 10.  Обслуговування - 5 з 10. Офіціанти були привітні, але чекати на основну страву аж 42 хвилини - це занадто Їжа  - 8 з 10. У цьому пабі доволі смачно. Чистота - 10 з 10. У всіх залах, а також у вбиральні було чисто. Ціни - середні.   * Примітка Цей спецпроект не має нічого спільного з рекламою, автори висловлюють в ньому особисті суб'єктивні враження від відвідування кафе і ресторанів, а також оплачують рахунок самостійно !!!. У коментарях можете пропонувати заклади для майбутніх випусків рубрики. Більше випусків спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова" ви знайдете ТУТ. Автор матеріалу: Ірина ТРУШ. 

Джерело "032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
290