Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У Києві посилили контроль за якістю продуктів

У Києві посилили контроль за якістю продуктів

01.07.2017, 13:04
Київська адміністрація заявляє, що встановила жорсткий контроль за якістю харчових продуктів, у зв’язку з випадками захворювань на ботулізм та гостру кишкову інфекцію. Про це повідомляє сайт міської влади. "Департамент промисловості та розвитку підприємництва посилив заходи контролю за дотриманням операторами ринку, які здійснюють господарську діяльність з виробництва, реалізації та зберігання харчових продуктів, вимог законодавства про безпечність та якість харчових продуктів", - йдеться в повідомленні. Також відзначається, що встановлено жорсткий контроль за діяльністю комунальних підприємств, які організовують ярмарки. Департаменту освіти і науки, молоді та спорту доручили посилити контроль за якісним та безпечним харчуванням дітей у загальноосвітніх, дошкільних та оздоровчих закладах. А Департаменту охорони здоров’я - забезпечити медзаклади достатньою кількістю швидких тестів для своєчасної діагностики інфекційних захворювань. За даними Головного управління Держпродспоживслужби у Києві, у столиці зросла захворюваність на гострі кишкові інфекції серед дорослих і дітей. Зокрема, зареєстровані 8 випадків захворювання на ботулізм, пов’язані з вживанням в’яленої риби. Крім того, наприкінці червня 16 людей отруїлись суші у закладі громадського харчування ТОВ "Суші Ленд".

"pravda.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
260