Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Поліція поблизу Києва затримала дві фури із львівським сміттям

Поліція поблизу Києва затримала дві фури із львівським сміттям

18.06.2017, 12:07

Надвечір 17-го червня, правоохоронні органи поблизу Києва затримали дві вантажівки, водії яких перевозили ТПВ зі Львова до столиці України.

Так, за інформацією прес-служби міської ради, водії компанії-перевізника ТПВ "ЛЬвівспецкомунтранс" мали всі дозвільні документи на транспортування сміття зі Львова до Києва, однак працівники поліції після затримання вантажівок вилучили всі довідки та наказали повернутись водіям назад.

"Поліція  вилучила у водіїв усі наявні документи, в тому числі і товарно-транспортні накладні. А це є документи на вантаж. Без товарно-транспортних накладних машини не можуть рухатись далі. Водіям повернули тільки права та техпаспорти на машини.

Документи зараз у поліції, тому водії фактично заблоковані там. Зараз стоять, чекають, коли їм повернуть документи на вантаж. Якщо їх взагалі повернуть", - сказав директор "Львівспецкомунтрансу" Тарас Степанишин.

Нагадаємо, що 12-го червня комісія ТВ і НС вирішила звернутись до центральної влади України з проханням запровадити у Львові зону надзвичайної екологічної ситуації, через невивезене сміття у Львові.
Читайте також на нашому сайті: 
На вулиці Володимира Великого утворили сміттєзвалище: (ФОТО та ВІДЕО).
У Львові затримали на хабарі працівника Державної виконавчої служби.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
169