Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → «Садовий не спроможний, або просто не хоче вирішити проблему зі сміттям», - Володимир Гройсман

«Садовий не спроможний, або просто не хоче вирішити проблему зі сміттям», - Володимир Гройсман

14.06.2017, 18:45

Прем’єр-міністр України різко розкритикував бездіяльність мера Львова.

Про це інформує Українська правда.

Він зазначив, що скільки міг, стільки і допомагав Львову, але врешті-решт мер Львова Андрій Садовий, а не він сам.

«Андрій Садовий - мер Львова вже 11 років, і за ті 11 років він вже міг побудувати 15 таких сміттєпереробних заводів. Маючи мільярди гривень на рахунку, він просто не спроможний це зробити, напевно, або спроможний, але не хоче», - заявив Гройсман.

Прем’єр-міністр розповів, що взагалі не розуміє чому ця сміттєва криза триває у Львові вже так довго.

«Я допоміг один раз, другий, третій, але почекай. Землю дали - вона тобі не підходить, гроші на рахунках в тебе є, проектну документацію тобі погодили, з французами я домовився… Що ще я маю зробити, щоб ти навів лад у своєму місті?", - додав він.

У своїй промові він також зазначив, що спекулювати на цій темі і звинувачувати когось в сміттєвій катастрофі, як мінімум, не культурно.

«У вас є голова ЛОДА, голова обласної ради, та зрештою міська рада. Поїдьте поговоріть з людьми, домовтесь і нарешті вирішіть цю проблему», - сказав Гройсман.

Він додав, що вже кілька разів зустрічався з людьми з Грибовичів, але вони просто не довіряють меру Львова, а він не може зробити так, аби ті почали йому вірити.

«Візьми і зроби!», - завершив він.



"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
241