Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Як зміниться кожен район Львова цьогоріч

Як зміниться кожен район Львова цьогоріч

14.06.2017, 18:33

Цьогоріч планують суттєво покращити благоустрій Львова.

Як інформує прес-служба Львівської міськради, на кожен район чекають нововведенння.

У Залізничному районі тривають роботи з облаштування громадського простору на вул. Виговського, 1-7 (облаштування дитячих майданчиків, тротуарів). Проект пройшов експертизу, було оголошено тендер, зараз будуть визначати переможця та розпочинати роботи.

У Галицькому районі цього року працювали на перехідних об’єктах - Вірменський дворик, головна алея парку «На валах» та ін. Завершили облаштування парковки біля цирку та з’єднання її з дорогою на вул. Замкненій. Зараз у роботі перебуває громадський простір на вул. Дорошенка, площа Маланюка, сквер на вул. Свенціцького.

У Личаківському районі триває благоустрій на дитячому майданчику на вул. Шафарика, 6-10 (викладання доріжок плиткою, проїзна частина); викладання тротуарною плиткою проїзної частини дороги в подвір’ї будинку №23 на вул. І.Франка; благоустрій скверу на вул. Молочній з інклюзивними ігровими елементами; благоустрій дитячого майданчика на вул. Л.Толстого, 14.

У Сихівському районі висадили дерева у сквері Гідності. Також облаштували сквер на вул. Чукаріна. Зараз ЛКП «Інститут просторового розвитку» виготовляє проектно-кошторисну документація на облаштування бульвару вул. Морозна - вул. Зубрівська. На роботи передбачено 1 млн. 450 тис. гривень. Роботи заплановано розпочати в липні 2017 року.

У Франківському районі у роботі на початковій стадії перебуває 7 об’єктів, серед яких: заміна каналізації на вул. Остроградських, 2, 10, 12 (вартість 199 тис. грн); роботи на вул. Рудницького, 63-69 (ремонт дороги, замощення бруківкою, вартість 199 тис. грн.); капітальний ремонт тротуару на вул. Повстанській, 12а-12б (вартість 191 тис. грн.); проїзд по вул. Рубчака, 33 – Тролейбусна, 7 (вартість 165 тис. грн).

У Шевченківському районі завершуються роботи на вул. Лінколька - вул. Мазепи (доасфальтування доріжки, благоустрій території, газон). Тривають роботи на вул. Б.Хмельницького (виконують роботи ТОВ «ЕРГОБУД», вартість 1 млн. 580 тис. грн). Зараз триває етап проектування громадського простору на Рясне (вул. Томашівського - вул. Генерала Алмазова). Для цих робіт передбачено 3 млн. 500 тис. грн.

Серед головних об’єктів на 2017 рік – це пішохідна алея парку На валах, площа Маланюка, сквер на вул. Свенціцького – вул. Стуса, площа Митна, друга черга скверу Гідності, громадський простір на вул. Миколайчука, пішохідна алея на вул. Пулюя, пішохідна алея на вул. Трильовського, громадський простір на перетині вул. Володимира Великого і вул. Тролейбусної, пішохідна алея між вул. Липинського та вул. Лінкольна біля церкви Оріоністів, громадський простір на вул. Широкій, 100. Переважно це роботи з озеленення, монтаж освітлення.
Читайте також на нашому сайті:
Опублікували зворушливе відео, як патрульні рятували людей з палаючої багатоповерхівки
У Львові чоловік помер у власній квартирі 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
242