Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Які водойми на Львівщині є придатними для відпочинку: перелік

Які водойми на Львівщині є придатними для відпочинку: перелік

13.06.2017, 19:05

Нарешті почалось літо, а з ним і розпочався купальний сезон. Проте далеко не всі водойми є придатними для купання.

За інформацією прес-служби ЛОДА, належно підготовані до купального сезону є лише 15 водних об’єктів у Львівській області.

У Перемишлянському районі придатними для водного відпочинку є озеро «Молодіжне», що у самих Перемишлянах, у селі Коросно - ФОП «Гац М.Б.» та в селі Стрілки ТзОВ «Єдем-Резорт і spa».

Що стосується Жовківського району, то у селі Воля-Гамулецька можна безпечно відпочивати на базі відпочинку «Альбатрос», у селі Майдан — на базі відпочинку «Чарівні озера».

У Миколаївському районі — у селі Задорожнє озеро «Байкал», на ПП «Гова» - №1 та №2, ПП Буфан І.М., Яхт-клубі «Щипель О.М.», у відпочинковому комплексі «Робінзон» та ФОП Романик Я.В «Чорна перлина».
У Пустомитівському районі придатними є «Бухта Вікінгів», яка розташована у селі Давидів. У селі Купяшин - «Львівська Швейцарія», у селі Лісневичі у відпочинково-розважальному комплексі «Озерний край»).

А що стосується Дрогобицького району, то безпечно можна поплавати на базі відпочинку «Майдан», яка розташована у селі Майдан.

У департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА зазначають що ще низка об’єктів у Перемишлянському, Жовківському, Миколаївському, Пустомитівському, Дрогобицькому районах, а також об’єкти Золочівського та Яворівського районів будуть підготовані до відпочинку вже найближчим часом.

Читайте також на нашому сайті:
Ірина Маруняк розповіла, коли нарешті завершать облаштування велодоріжки на вулиці Сихівській Як виглядає вулиця Богданівська за кілька днів до завершення капітального ремонту (ФОТО та ВІДЕО) На Львівщині потяг важко травмував китайця

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
182