Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → До кінця цього року "Картку львів’янина" почнуть видавати всім мешканцям міста

До кінця цього року "Картку львів’янина" почнуть видавати всім мешканцям міста

09.06.2017, 17:30

Наразі фахівці працюють над оновленням функціоналу "Картки львів’янина", а наприкінці цього року карткою зможуть користуватися не тільки учасники АТО.

Про це в коментарі кореспонденту 032.ua розповів заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

За його словами, наразі в мерії налагоджують співпрацю  з кількома банками та  операційними системами для того, аби збільшити функціонал картки.

"Функціонал, який був раніше, його немає сенсу розвивати, адже процедури спрощуються. Тому ми наразі працюємо над новими опціями. В першу чергу, картка має бути прототипом електронного квитка, важливо щоб вони були в єдиній системі", - розповів Москаленко.

На його думку, оновлена "Картка львів’янина" почне працювати вже наприкінці цього року та буде доступною для кожного мешканця нашого міста.

"Багато залежить від тих служб, які ми додаємо, в тому числі приватних, аби людина мала замкнутий цикл ідентифікації та отримання послуги", - зауважив Андрій Москаленко.
20170609_11492020170609_114940


Зазначимо, що "Картка львів’янина запрацювала у Львові ше в жовтні 2015 року. Спочатку її отримували тільки учасники АТО. Завдяки цій картці, військові отримали доступ до наступних послуг:


Звільнення членів сімей учасників АТО від квартирної плати;
Безкоштовний проїзд у комунальному транспорті;
Безкоштовне харчування у дитячих садках та школах дітей учасників АТО;
Надання одноразової матеріальної допомоги учасникам АТО;
Безкоштовне оздоровлення дітей учасників АТО;
Доступ до порталу «Особистий кабінет мешканця»;
Інші послуги.


Зазначимо, що «Електронна картка львів'янина» - це сучасна соціальна банківська платіжна ID-картка, що матиме ексклюзивний дизайн. На карту буде нанесено фото та прізвище українською мовою.


Користувачі «карток львів'янина» мають змогу отримувати знижки в торговельних мережах міста, закладах медицини, освіти і культури, оплачувати комунальні послуги. Пільгові категорії львів'ян зможуть реалізовувати права на пільги, наприклад, на ліки за низькими цінами, більш істотні знижки в магазинах та багато іншого.

Читайте також на нашому сайті: 

ТОП-7 подій, які треба відвідати на цих вихідних.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
212