Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Червень у Львові: куди піти і що подивитись

Червень у Львові: куди піти і що подивитись

03.06.2017, 17:06

Перший місяць літа у Львові обіцяє не тільки потішити львів'ян гарною погодою, а й чудовими концертами та фестивалями.

Впродовж червня у нашому місті відбудеться дуже багато  подій і щоб ви не пропустили найцікавіших ми зібрали для вас усю інформацію про них в одному матеріалі. 

Фестиваль ретро-автомобілів “Leopolis Grand Prix 2017”.

Dg3YrffrkeY

Уже на перших вихідних літа один із львівських парків перетвориться у окреме ретро-місто. Там будуть створені вулиці Англійська, Німецька, Українська, Радянська, Французька, Американська, Італійська, Японська, Польська, Байкерська, Скандинавська. На кожній із цих вулиць будуть розташовані автомобілі виробників цих країн, їхня національна кухня і дизайн. Все це супроводжуватиметься музикою від львівських музичних гуртів.

Коли? З 2 по 4 червня.

Де? Парк культури ім. Б. Хмельницького.

Скільки? Вартість абонемента на 3 дні - 100 грн., а ціна квитка на 1 день - 50 грн.

Концерт Оксани Білозір.

фото8

Заслужена артистка України Оксана Білозір цього місяця виступить у Львові.

Оксана Білозір випустила 15 дисків, десятки чудових пісень та музичних фільмів. На концерті, що відбудеться 9 червня можна буде почути знайомі мелодії «Горобиної ночі», і чуттєву «Подивись мені в очі», а можливо і композиції, яких ви ще не чули.

Коли? 28 червня. Початок о 19:00.

Де?Палац спорту «Україна» (Спартак).

Скільки? 140 -250 гривень.

Фінал конкурсу краси «Міс Львів».

it-SKAyT-WQ

За корону змагається 14 дівчат. І уже 8 червня стане відомо ім'я переможниці. Ведучими конкурсу будуть: Тимур Мірошніченко та Володимир Андрієвський, а зірковими гостями: Христина Соловій, Марія Яремчук, Tayanna, Ivan NAVI та KISHE.

Коли? 8 червня. Початок о 19:00.

Де? Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької.

Скільки? Вартість квитків від 150 до 1 тис гривень.

Змагання з дріфтингу.

ca4abb783b59924aafc5e42614c00084

Третій рік поспіль чотирьохетапні змагання з дріфтингу національного масштабу беруть старт у Львові. Уже 10 та 11 червня Вінницька федерація драгрейсингу і дріфту (VFDD) знову проведе перший етап національної першості з автомобільної дисципліни.

Коли? 10-11 червня.

Де? “Арена Львів”

Скільки? У суботу вартість квитків 200 гривень, а у неділю - 250.

Концерт гурту “Океан Ельзи”.

orig_569de94d36ace
17 червня в рамках Світового туру у Львові відбудеться концерт гурту "Океан Ельзи". Нагадаємо, що востаннє "Океан Ельзи" виступав у нашому місті 11 червня 2016 року. Тоді концерт гурту тривав понад три години. За цей час шанувальники рок-гурту змогли почути пісні із нового альбому "Океанів", а також насолодитися старими хітами Святослава Вакарчука. 
 Коли? 17 червня. Початок о 20:00.

Де? Стадіон “Арена Львів”.

Скільки? Вартість квитків від 350 гривень.

Альфа джаз фест.

53b18c856a47305f39fbfe19dd71b0c1

Уже наприкінці червня у Львові має проходити фестиваль "Alfa Jazz Fest ", який минулого року увiйшов до рейтингу ТОП-10 кращих джазових фестивалiв Європи за версiєю британського видання Guardian. Для львів'ян та гостей міста підготували цікаву та насичену програму.

Коли? 23 – 27 червня.

Де? Фестиваль традиційно проходить на трьох сценах. Головна сцена в парку ім. Б. Хмельницького —сцена імені Едді Рознера (вхід за квитками); Сцена на центральній площі Львова — площі Ринок (вхід вільний); Сцена в історичній частині міста — подвір’ї палацу Потоцьких (вхід вільний).
Додамо, що це не увесь перелік цікавих заходів, які можна відвідати у нашому місті впродовж першого місяця літа. У Львові відбудеться ще багато цікавих подій. Детальніше куди піти у Львові з 1 по 30 червня, дивіться у розділі “Афіша" нашого сайту, а більше новин про Львів читайте ТУТ.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
590