Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У Львові вже підрахували, скільки вдасться зекономити на водопостачанні за графіком

У Львові вже підрахували, скільки вдасться зекономити на водопостачанні за графіком

02.06.2017, 19:01

Як відомо у п’ятницю, 2-го червня, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про часове обмеження в постачанні гарячої води у Львові.

Подібне рішення пов’язане із тим, що держава з початку року вже боргує львівським підприємствам близько 250 мільйонів гривень, інформує кореспондент сайту 032.ua.

Тож завдяки часовому обмеженню в подачі гарячого водопостачання, "Львівтеплоенерго" зможе зекономити близько 11 мільйонів гривень, запевняє заступник директора з економічних питань ЛКП «Львівтеплоенерго» Богдан Камінський.

"Ми звернулися з проханням обмежити постачання води у Львові в нічний час. Таким чином  зможемо зекономити 11 млн грн за цей сезон. Відтак краще сплачуватимемо послуги за газопостачання. В іншому випадку – нам просто відключать газ. А споживачі залишаться без гарячої води взагалі», - зазначив Богдан Камінський.

За словами Камінського, вночі лише 1-2% містян користуються гарячою водою. Тож вважає такі обмеження цілком справедливими.

Нагадаємо, що з відновленням гарячого водопостачання після закінчення гідравлічних випробувань, гаряча вода буде подаватись з 05:00 ранку та до 23:00.

Читайте також на нашому сайті:

Невідомі хулігани осквернили Монумент Слави у Львові (ФОТО).

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
223