Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Львівські "Карпати" перемогою завершили футбольний сезон в Прем’єр лізі

Львівські "Карпати" перемогою завершили футбольний сезон в Прем’єр лізі

31.05.2017, 20:20

У середу, 31-травня, у Львові відбувся поєдинок останнього, 32-го туру української Прем’єр ліги, в якому на "Арені Львів" зістрічалися "Карпати" та "Зірка".

Львів’яни вперше у сезоні 2016/2017 перемогли команду із Кропивницького. Хоча сьогоднішній поєдинок розпочався для "левів" не надто вдало, інформує кореспондент 032.ua.

Так, вже на 13 хвилині м’яч опинився у воротах Романа Підківки, коли гравець "Зірки" Прядун точним ударом завершив комбінацію своїх партнерів. Відігратися львів’яни змогли за трохи більше ніж 10 хвилин. Це Нестеров вдало зіграв головою після подачі кутового.

В другому таймі шанси на успіх мали обидві команди, однак більше пощастило футболістам "Карпат". На 68-ій хвилині поєдинку, гравець національної збірної України Микола Матвієнко продемонстрував дива техніки, обійшов кількох гравців суперника, обігрався з Гладки та поцілив у ворота. 

Таким чином львівські "Карпати" посіли підсумкову 10 сходинку турнірної таблиці, і вже можуть готуватися до наступного сезону в Прем’єр лізі. В першу лігу вилітають "Дніпро" та "Волинь".

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
287