Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У Львові тривають переговори із мешканцями Рясного, щодо будівництва індустріального парку

У Львові тривають переговори із мешканцями Рясного, щодо будівництва індустріального парку

30.05.2017, 23:00

Представники львівської мерії продовжують переговори із громадою Рясного, яка виступає проти будівництва індустріального парку.

Як повідомили кореспонденту 032.ua у прес-службі міської ради Львова, переговори між мешканцями та представниками мерії наразі тривають і будуть продовжуватись також і цього тижня.

Нагадаємо, нещодавно мешканці мікрорайону Рясне-1 знову протестували проти будівництва індустріального парку. Аби владнати ситуаціяю, міська влада розпочала переговори із людьми.

Як відомо, в грудні 2015 року влада Львова продала 23 га землі за 52,5 мільйонів гривень, для будівництва на території промислової зони "Рясне-2" Індустріального парку. Розпочати будівництво голландська компанія планувала ще у 2016 році, однак проти цього активно виступали мешканці Рясне-Руського, які блокували роботи та пікетували міську раду. 

Однак вже у листопаді минулого року співробітники прокуратури провели обшуки у міськраді Львова, через продаж земельної ділянки під будівництво Індустріального парку. Правоохоронці підозрюють місцеву владу у тому, що ціна на землю була значно заниженою. і відкрили за цим фактом кримінальне провадження. 

Та вже у березні цього року виконком міської ради дозволив забудовнику розпочати перший етап робіт

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
291