Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → 6 новин про Львів, які ви могли проспати

6 новин про Львів, які ви могли проспати

23.05.2017, 09:30

Згадуємо головні та найбільш обговорювані новини вчорашнього дня, які стосуються Львова.

1. Французька компанія "Egis" продовжує працювати над проектом щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Як розповів учора під час брифінгу міський голова Львова, Андрій Садовий, цього тижня компанія "Egis" буде презентувати мешканцям сіл проектну частину рекультивації полігону в с. Великі Грибовичі. Зараз французькі експерти працюють над ТЕО нового заводу та мають надати рекомендації щодо ділянки для такого будівництва.

2. У сквері на вул. Дорошенка, 9 облаштують новий громадський простір. За інформацією Львівської міськради, роботи проводитиме ПП «Луць» з яким уже 24 травня укладуть договір. Після підписання документу підрядник приступить до робіт. Нагадаємо, що проект громадського простору був розроблений у минулому році.

3. Служба автомобільних доріг у Львівській області опублікувала список доріг, де зараз відбувається ремонт. Згідно із списком станом на 22 травня роботи проводяться на 21 ділянці. Ознайомитися із списком можна ТУТ .

4. У Львові знову відбудеться 10 Дитячий Форум. Він розпочнеться уже 1 червня у Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17) і триватиме до 4 травня.

5. Кабінет Міністрів України призначив на посаду заступника міністра освіти і науки професора кафедри інформаційних технологій видавничої справи Національного університету «Львівська політехніка» Юрія Рашкевича.

6. Патріарх УПЦ КП Філарет нагородив Василя Пісного орденом за заслуги перед українським народом. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила сестра народного депутата Володимира Парасюка Ірина Голуб, яка була присутня під час нагородження. За її словами, нагору Василь Пісний отримав у селі Добростани 21 травня, куди патріарх Філарет приїхав на святкування 200-річчя церкви Успіння Пресвятої Богородиці.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
282