Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Лекцію Свободи на V Lviv Media Forum виголосить поет Борис Херсонський

Лекцію Свободи на V Lviv Media Forum виголосить поет Борис Херсонський

10.05.2017, 18:57
У перший день Lviv Media Forum 2017, 25 травня, відбудеться вручення Премії Кривенка і Лекція Свободи.
Вже традиційно у межах Lviv Media Forum одному з українських журналістів вручать Премію імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці». Засновником Премії є «Капітула Поступу», в яку входять друзі й колеги відомого журналіста, який трагічно загинув 9 квітня 2003 року. З 2014 року Премію спільно вручають «Капітула Поступу» і Школа журналістики УКУ.
У четвер, 25 травня, на Арені Львів назвуть вже чотирнадцятого лауреата чи лауреатку. Нагадаємо, минулоріч Премію отримала авторка і ведуча програми «Схеми», розслідувачка Наталка Седлецька.
Одночасно з врученням премії відбувається публічна Лекція Свободи пам'яті Олександра Кривенка. Цього разу її виголосить Борис Херсонський — український поет, публіцист і перекладач, автор 15 поетичних книг російською мовою. На початку своєї мистецької кар'єри Херсонський друкувався в емігрантській пресі, а з 1990-х років його збірки почали випускати видавництва Росії й України.
Lviv Media Forum 2017 триватиме 25-27 травня у Львові.
V Lviv Media Forum відбувається за підтримки Національного Фонду на підтримку Демократії NED, Фонду Джермана Маршалла (США), Представництва ЄС в Україні. Генеральний партнер — інвестиційна компанія Dragon Capital.
Організатори: ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики УКУ. За сприяння Львівської міської ради.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
183