Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Як зміниться площа Двірцева після реконструкції та коли почнуться ремонтні роботи: подробиці

Як зміниться площа Двірцева після реконструкції та коли почнуться ремонтні роботи: подробиці

28.04.2017, 20:03

Площу Двірцеву у Львові нарешті хочуть привести до ладу. Влада обіцяє навести лад із транспортним хаосом, зробити площу більш пішохідною та засадити площу зеленню.

Як розповів у коментарі кореспонденту 032.ua директор ЛКП "Інститут просторового розвитку" Олег Шмід, наразі у Львові ще роздумують над питанням щодо того, як саме розділити рух громадського та приватного транспорту.  Крім того, на площі Двірцевій планують висадити більше зелених насаджень, а також зробити зручнішою для пішоходів. 

Від ідеї розмістити трамайні колії посередині дороги в "Інституті просторового розвитку" вирішилися відмовитися через те, що невдовзі розпочнуться ремонтні роботи колії на вулиці Чернівецькій. Проект робіт вже готовий, тому наразі коригувати проект вже доволі складно. 

Не буде на площі Двірцевій і підземного паркінгу. Як пояснив Олег Шмід, підземний паркінг може затягнути ремонт площі Двірцевої на довший час, тому від будівництва паркінгу відмовились.

Ще лишається відкритим питання щодо часу початку реконструкції. За словами Шміда, скоріш за все роботи на площі Двірцевій розпочнуться вже наступного року. 

Читайте також на нашому сайті: 

На вулиці Городоцькій пішохід вибіг на дорогу і потрапив під колеса автомобіля.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
241