Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Які підприємства потрапили у Програму сприяння розвитку львівських товаровиробників

Які підприємства потрапили у Програму сприяння розвитку львівських товаровиробників

27.04.2017, 23:11

27 квітня під час пленарного засідання Львівської міськради депутати прийняли ухвалу «Про затвердження переліку підприємств, які відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2017 роки».

Як пояснила під час засідання Ірина Кулинич, директор департаменту економічного розвитку ЛМР, міськрада має право надавати преференції тим чи іншим підприємствам і платникам.

"Ми в минулому році і в попередньому році теж надавали такі пільги. Ми вважаємо, що ми від податку з доходів фізичних осіб від промислових підприємств будем мати більше доходу, ніж від оренди земельної ділянки. Тим більше, що більшість підприємств мають ділянку в постійному користуванні, відповідно сплачують 1%. Водночас є ряд підприємств, які мають частину території в оренді. Відповідно це є не зовсім рівні умови виробництва", - зазначила Ірина Кулинич.

До затвердженого переліку  підприємств, які відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2017 роки увійшло 9 підприємств:
Товариство з обмеженою відповідальністю «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар». Товариство з обмеженою відповідальністю «Львівський монтажно- заготівельний завод». Публічне акціонерне товариство «Шкіряне підприємство «Світанок». Товариство з обмеженою відповідальністю «Орус». Приватне акціонерне товариство «Компанія Ензим». Товариство з додатковою відповідальністю «Львівагромашпроект». Товариство з обмеженою відповідальністю «Фірма «Язьм». Товариство з обмеженою відповідальністю «Львівська ізоляторна компанія». Публічне акціонерне товариство «Галичфарм».

Більше новин про життя Львова читайте ТУТ.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
357