Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Обери собі друга: 6 чудових собак, які цього тижня шукають родину

Обери собі друга: 6 чудових собак, які цього тижня шукають родину

27.04.2017, 00:05

032.ua спільно з ЛКП «Лев» у спецпроекті «Вони чекають на тебе» продовжує публікувати інформацію про безпритульних собак, які хочуть знайти свій дім. Ось, шість чудових чотирилапих, які цього тижня шукають нове помешкання і чекають свого господаря в ЛКП "Лев":

Амур.
unnamed (23)
Молодий, активний собака-красень. Гавкучий та життєрадісний. Розумний, піддається навчанню. Стане чудовим охоронцем та другом.
unnamed

Білявка.
unnamed (2)
Молоденька собака віком до одного року. Ніжна, трішки сором'язлива. Любить горнутися до людей. При постійному контакті зі своєю людиною швидко зникне і стане чудовим другом.

Граф.
unnamed (3)
Кудлатий красунчик віком до одного року. Метис спанієля. Енергійний та гавкучий, грайливий та слухняний, слухняний і зворушливий. З цим собакою ніколи не буде сумно
unnamed (4)

Норбі.
unnamed (5)
Невеличкий молоденький собака. Зворушливий та милий, ніжний і розумний. Чудовий друг для своєї майбутньої людини чи родини.

Рима.
unnamed (8)
Чудова собака, молода та енергійна. Має неймовірно красивий каштановий окрас і чудову товариську вдачу, тож стане вам найкращим другом і вірно охоронятиме.
unnamed (7)

Красень лабрадор Цезар.
unnamed (10)
Цей чорнявий собака середнього віку. Розумник, знає деякі команди. Стане чудовим другом та компаньйоном.
unnamed (9)
Забрати вакцинованого собаку з ЛКП можна безкоштовно. Познайомитись із чотирилапим другом можна щодня  без вихідних з 8:00 до 20:00 у приміщенні ЛКП за адресою: вул. Промислова, 56.
Дізнатись більше про собак можна за телефоном: (032) 252-30-41 , (068) 535-45-45 або на сторінці ЛКП "Лев" у Facebook. 
Фото Марти Сирко.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
256