Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → На Львівщині зловмисники викрали зі станції мобільного зв’язку 42 тисячі гривень

На Львівщині зловмисники викрали зі станції мобільного зв’язку 42 тисячі гривень

25.04.2017, 22:02

В ніч з 21 на 22 квітня на території станції мобільного зв’язку, яка розташована в одному із сіл Сколівського району Львівської обласі, четверо зловмисників викрали 8 акумуляторних батарей. 

Як повідомили 032.ua у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, правоохоронцям вдалося затримати зловмисників невдовзі після пограбування.

Так, за словами начальника Стрийського відділу поліції підполковника поліції Івана Маллиша, викрадачами виявилися двоє стриян та двоє мешканців Стрийського району, віком від 25 до 27 років.

"Вони пересувалися  на автомобілях  «Мазда 6» та «ВАЗ-2101». Викрадені речі у них вилучено. Зловмисники перевіряються на  причетність  до вчинення інших злочинів", - зазначив Малиш.

Наразі в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (ч.3) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Одного із учасників пограбування - 26-річного  раніше судимого стриянина, згідно з рішенням суду перебуватиме під домашнім арештом.

Читайте також на нашому сайті: 

На Львівщині пасажирський автобус зіткнувся із легковиком: фото з місця ДТП.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
427