Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → "Ми домовилися тоді, коли це дійсно стало можливим", - Олег Синютка про підписання меморандуму щодо поводження з ТПВ у Львові

"Ми домовилися тоді, коли це дійсно стало можливим", - Олег Синютка про підписання меморандуму щодо поводження з ТПВ у Львові

21.04.2017, 20:06

Губернатор Львівщини Оле Синютка розповів, чому сміттєву кризу у Львові розпочали вирішувати лише через 11 місяців після трагедії на Грибовицькому сміттєвому полігоні.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

Так, за словами Олега Михайловича, переговори між мерами міст, які в підсумку погодилися розблокувати сміттєві полігони для Львова, тривали впродовж останніх кількох днів. Влада намагалася робити цей процес непублічним, а остання зустріч із мерами відбулася у вівторок, 18 квітня. 

"Тому, внаслідок такої довгої, рутинної роботи, ми вийшли сьогодні на підписання. Якщо б такі домовленності були досягнуті швидше, то меморандум був ,b підписаний раніше. Затягувати цей процес - абсолютно немає сенсу. Сьогоднішній день - не пізніше, не швидше, а тоді, коли це стало можливим", - зазначив Олег Синютка.

Нагадаємо, що сьогодні, 21 квітня, у стінах Львівської ОДА відбулося підписання меморандуму про співпрацю між ЛМР, ЛОДА, Львівською облрадою та органами місцевого самоврядування щодо поводження з ТПВ, які утворюються у Львові. Згідно з документом, 19 міст на території Львівщини впродовж наступних 2 років будуть приймати сміття зі Львова на своїх полігонах. 

Більше про головні новини Львова читайте ТУТ. 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
232