Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У Львові покажуть найкращі французькі фільми про кохання: програма

У Львові покажуть найкращі французькі фільми про кохання: програма

20.04.2017, 00:05

У кінотеатрі "Коперник" покажуть найкращі французькі фільми про кохання.

«Лямур тужур» – це ретроспектива найкращих французьких фільмів про кохання. В рамках показів на великому екрані кінотеатру "Kopernik" глядачі побачать ранні роботи найтитулованіших режисерів Франції, а також улюблену класику Нової хвилі. 

Усі покази відбудуться в кінотеатрі «Коперник» мовою оригіналу з українськими субтитрами. 

 «Час одкровень» режисера К. Корсіні

149012665956_4049

1971 рік. Дельфін 23 роки, вона народилася у селянській родині. В один прекрасний день вона їде у Париж, щоб стати фінансово незалежною. Кароль – парижанка. Їй 35 років. Вона живе з Манюелем і активно переживає зародження фемінізму. Коли Дельфін і Кароль знайомляться, історія їх кохання змінює повністю курс їхнього життя. Але Дельфін змушена повернутися на ферму. Кароль супроводжує її. Тут їм доводиться зіткнутися з іншою реальністю

Коли? 20 квітня, четвер, 19:00 


 «Сюзанна»  режисера К. Куілів'є

Suzanne-kadr-5

Ставши матір'ю у підлітковому віці, Сюзанн живе разом із батьком-далекобійником і сестрою. Її життя Сюзанни різко змінюється після того, як вона закохується у шахрая Жюльєна. На неї чекають втеча, в'язниця і божевільна любов, заради якої вона відмовляється від усього... Премія «Сезар» за кращу жіночу роль другого плану.

Коли? 21 квітня, п'ятниця, 19:00 

 «Літня казка»  режисера Е. Ромера

149012890520_4050

Один із відносно пізніх фільмів ще одного самобутнього представника «нової хвилі». Сором'язливий математик Гаспар чекає, що до нього на літні канікули приєднається дівчина Лена, а тим часом зустрічає Марго – студентку, що вивчає етнологію і підробляє офіціанткою. Через якийсь час Марго бере Гаспара з собою на вечірку, де він знайомиться з ще однією дівчиною, Солін. І коли Гаспар вже повністю заплутався в своїх почуттях до обох, до нього нарешті приїжджає колись довгоочікувана Лена...

Коли? 22 квітня, субота, 19:00 

 «Безтямний П'єро» режисера Ж. Годара 

god700

Один із найвідоміших фільмів «нової хвилі». Фердинанд і найнята доглядати за його дитиною няня, Маріанна, тікають з будинку і їдуть до моря на викраденому автомобілі, набитому краденими грошима... Він залишає позаду багату дружину, а вона – неприємності, пов'язані з бандитами. Переслідувані поліцією, вони спалюють автомобіль, а разом з ним і гроші мафії, і ховаються на безлюдному острові. Але щось в їх стосунках йде не так, і роман закінчується.

Коли? 23 квітня, неділя, 19:00 

 «Сезар і Розалі» режисера К. Соте 

cesar-rosalie-claude-sautet-1972-L-PWwBEv

Ця картина вважається класикою світового кіно. Розлучена художниця Роза живе разом із багатим торговцем Сезаром, з яким її пов'язують спокійні і стабільні стосунки. Несподівано Роза зустрічає колишнього коханця Давида, що зруйнував її шлюб. Роза вражена його появою, оскільки все ще закохана у нього. Сезар, щиро прив'язаний до Рози, не бажає втрачати її і зважується на неординарний крок – запрошує Давида жити разом з ними.

Коли? 24 квітня, понеділок, 19:00 


«Літня казка» режисера Е. Ромера

18396359

Коли? 25 квітня, вівторок, 19:00


 «Безтямний П'єро» режисера  Ж. Годара

belmondo_sm_607228

Коли? 26 квітня, середа, 19:00 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
256