Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У Львові оголосили конкурс на створення мобільного електронного квитка для студентів

У Львові оголосили конкурс на створення мобільного електронного квитка для студентів

19.04.2017, 18:11

Проект спільно реалізовуватимуть НУ "Львівська Політехніка",  "Приват Банк" та міська рада Львова. 

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua. 

За задумом, єдиний квиток для студентів об’єднає функції студентського квитка, читацького, перепустки в гуртожиток, е-квитка для громадського транспорту та банківського рахунку для отримання стипендії.

Як розповів під час сьогоднішнього брифінгу у коментарі журналістам проректор університету Дмитро Феданюк, проект "Львівської Політехніки" вже знайшов підтримку і в Міністерстві освіти та науки України.
cEuGCZZ2lgM
TM5M58ASjTo

"Ми озвучили свою ідею Міністерству, і нам дали доступ до Єдиної електронної бази даних студентів. Після чого ми вже звернулися до фахівців "Приват Банку", які на основі новітніх технологі будуть впроваджувати ідею в життя", - розповів Феданюк.

Водночас, у "Приват Банку" подібну ідею зустріли з ентузіазмом. Як зазначив представник фінустанови Володимир Фальчук, "Приват" вже має досвід роботи з подібними проектами. Так, у 2006 та 2010 роках в Україні вже намагалися запровадити щось схоже на е-квиток для студентів, однак тоді задуми спеціалістів не вдалося реалізувати сповна.

Детальніше про це дивіться у нашому відеосюжеті:

Додамо, що у "Львівській Політехніці" сподіваються, що електронний квиток почне працювати вже з 1-го вересня цього року, а оформлювати його студентам будуть безкоштовно.  Водночас, перший час поруч із електронним варіантом діятиме пластиковий студентський квиток. В поадльшому кожен із університетів нашого міста  зможе вільно долучитися до проекту, звернувшись з таким проханням до міської ради.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
204