Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Апеляційний суд у Львові підтвердив рішення ДАБІ про заборону скандального будівництва на вул.Личаківській,259

Апеляційний суд у Львові підтвердив рішення ДАБІ про заборону скандального будівництва на вул.Личаківській,259

18.04.2017, 17:09

Забудовник намагався оскаржити рішення ДАБІ щодо заборони будівництва, однак Львівський апеляційний адміністративний суд прийняв рішення не на користь представників забудовника.

За інфрормацією прес-служби ДАБІ України, в рамках позапланової перевірки  багатоквартирного житлового будинку із офісними приміщеннями на першому рівні по вул. Личаківська, 259 у Львові було виявлено, що забудовник  зареєстрував декларацію із неправдивими даними щодо містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки та наявності позитивного експертного звіту щодо проходження Державної експертизи.

"Виконання будівельних робіт було розпочате самовільно, на підставі чого замовнику було скасовано реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт та видано припис про усунення порушень", - зазначають у прес-службі інспекції.

Однак забудовник вирішив відстоювати свої права у суді, зокрема суд першої інстанції, куди був поданий позов, назвав будівнивцтво незаконник та визнав правоту представників Держархбудінспекції. Після цього незаконність будівництва на вулиці Личаківській визнали судді Львівського апеляційного адміністративного суду.

Відповдно до рішень ДАБІ незаконне будівництво підлягає знесенню.

Нагадаємо, що ще у 2015 році міський голова Львова Андрій Садовий зазначав про необхідність зупинити будівництво на вулиці Личаківській, 259. За словами мера, архітектор, який проектував цей будинок, самовільно домалював кілька поверхів.

Читайте також на нашому сайті: 

Збираємося в Карпати: ТОП-5 унікальних місць в Карпатах, які варто відвідати.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
217