Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Опитування: Росіяни хочуть дивитися Євробачення в Києві

Опитування: Росіяни хочуть дивитися Євробачення в Києві

15.04.2017, 21:53
Рішення російської влади заборонити трансляцію пісенного конкурсу Євробачення-2017 на території РФ викликало змішані почуття у громадян країни. 41% росіян не підтримують таке рішення. Про це свідчать результати опитування Левада-Центру.
Також повідомляється, що 40% громадян РФ підтримують рішення влади. Ще майже 20% респондентів не змогли відповісти на питання, чи слід відмовлятися від трансляції Євробачення в Росії, якщо українська влада не допустить російську співачку Юлію Самойлову до участі в конкурсі.
При цьому 59% росіян позитивно поставилися до того, що для участі в конкурсі була обрана саме Самойлова, 15% - негативно. Нічого про це не чули 16% респондентів, а кожен десятий (10%) не зміг сформулювати свою думку.
Опитування проводилося серед 800 жителів 137 населених пунктів РФ до того, як стало відомо про остаточний недопуск українською стороною до участі Самойлової та відмову Росії від трансляції Євробачення-2017.
Як повідомляв Корреспондент.net, раніше віце-прем'єр України В'ячеслав Кириленко заявив, що Росія сама себе ізолювала від Євробачення-2017. Він також висловив думку, що мільйони росіян подивляться конкурс всупереч рішенню Кремля по супутниковому телебаченню та інтернету.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
378