Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Євробачення: РФ не братиме участі в конкурсі

Євробачення: РФ не братиме участі в конкурсі

14.04.2017, 01:57
Росія не братиме участі в 62-му міжнародному пісенному конкурсі Євробачення в Києві. Про це йдеться в заяві Європейської мовної спілки (EBU).
Відзначається, що офіційний ретранслятор на території Росії - Перший канал - відкинув усі компромісні пропозиції, запропоновані EBU. Йшлося про можливості для російської співачки Юлії Самойлової виступити на конкурсі віртуально, за допомогою супутникового зв'язку, або послати на конкурс іншого представника або представницю РФ.
"На жаль, обидві пропозиції були відхилені Першим каналом, а зараз вони повідомили, що не мають наміру транслювати конкурс Євробачення-2017. На жаль, це означає, що Росія вже не матиме можливості взяти участі в конкурсі", - йдеться в заяві організації.
"Ми дуже хотіли, щоб усі 43 країни мали можливість взяти участь, і зробили все, щоб добитися цього", - відзначили в Європейській мовній спілці.
Київ про Самойлову: Поступки неможливі, закон один
Як повідомляв Корреспондент.net, СБУ на три роки заборонила в'їзд до України співачці Юлії Самойловій, яку Росія делегувала на Євробачення-2017 в Києві. Це пов'язано з тим, що Самойлова незаконно відвідала Крим, порушивши закон України.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
262