Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Міська рада веде переговори з владою Малехова щодо виділення землі для укріплення дамби сміттєзвалища

Міська рада веде переговори з владою Малехова щодо виділення землі для укріплення дамби сміттєзвалища

09.04.2017, 21:40

Під час зустрічі із журналістами Сергій Бабак, директор департаменту житловогогосподарства та інфраструктури ЛМР розповів про зустріч і позицію мешканців Малехова.

Про це інформує кореспондент 032.ua

За словами Сергія Бабака, львівська міська рада неодноразово надсилала листи до Малехівської міської ради, проте жодної конкретної відповіді так і не отримали.
IyOSvw_Col8
«Коли нарешті мешканці Малехова зрозуміють, що немає інших варіантів дій, тоді можна  буде говорити про подальші терміни дій.Проектні роботи будуть виконані швидко, а от питання отримання дозволів  для початку будівництва залежить від них» - зазначив Сергій Бабак.
Як він зазначає, основні застереження з боку мешканців Малехова були щодо того, що вони не довіряють місцевим розробникам.

«Ми тепер співпрацюємо з найкращою фірмою у цьому питання – Еgis. Надаюсь це питання вирішиться» - додав Бабак.

Нагадаємо, як раніше писав 032.ua голова Львівської ОДА Олег Синютка закликав  владу Малехова виділити земельну ділянку, необхідну для реконструкції існуючої дамби на Грибовицькому сміттєзвалищі. Проте жодних варіантів поки не надійшло.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
348