Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Через критичну ситуацію із сміттям у Львові Садовий зустрівся із Синюткою, Ганущиним і нардепами: про що вони домовились

Через критичну ситуацію із сміттям у Львові Садовий зустрівся із Синюткою, Ганущиним і нардепами: про що вони домовились

09.04.2017, 00:34
У суботу, 8 квітня, у Львові вдруге відбулось засідання депутатів ВРУ, керівництва міста та області, мерів міст Львівської області щодо питання ТПВ.
За інформацією прес-служби ЛМР, за результатами засідання  досягнуто домовленостей про подальшу співпрацю міст Львівської області з м. Львовом щодо вивезення та захоронення ТПВ.
Під час засідання Депутати Верховної Ради України запропонували провести подібні зібрання з депутатами Тернопільської та Івано-Франківської областей для обговорення можливості співпраці в питаннях захоронення ТПВ.
За пропозицією співголови міжфракційного депутатського об’єднання «Львівщина» Ігоря Васюника буде напрацьована спільна резолюція та буде створено окрему робочу групу з депутатів Верховної Ради України.
Нагадаємо, у Львові не вивезли сміття із 376 майданчиків.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
222