Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Ремонт трамдепо №2 на Промисловій зупили: шукають нового підрядника

Ремонт трамдепо №2 на Промисловій зупили: шукають нового підрядника

05.04.2017, 20:05

У січні 2016 року "Львівелектротранс" оголосив тендер на проведення ремонтних робіт у трамдепо №2, яке розташоване на вулиці Промисловій. А  вже у травні того ж року стало відомо, що реонтувати об’єкт буде  київська фірма "Аеровент", яка стала переможцем тендеру запропонувавши виконати роботи з реконструкції будівлі профілакторію із котельнею, побутовими та адміністративними приміщеннями з 1 млн 300 тисяч євро.  

Як розповів у коментарі кореспонденту 032.ua головний інженер ЛКП "Львівелектротранс" Володимир Ковалів, наразі ремонтні роботи у трамдепо тимчасово призупинені. Виною всьому халатність представників київської фірми, які несвоєчасно виконували ремонтні роботи та зірвали всі графіки виконання робіт. Тож у лютому цього року з компанією вирішили розірвати договір.

Ковалів зазначає, що за цей час представники фірми встигли лише ввиконати роботи щодо встановлення вікон та відремонтувати покрівлю будівлі, а от всі інші роботи були зірвані.

"Тепер проект будуть коригувати та доповнюватися, після чого буде оголошено новий тендер на проведення реконструкції депо №2", - сказав Ковалів.

Додамо, що на реконструкцію трамдепо планують використати частину кредитнх коштів у від ЄБРР в рамках проекту з відновлення системи громадського транспорту у Львові. На час реконструкції обе’єкту, яка мала б завершитися вже у травні цього року, обслуговуванням та ремонтом всіх трамваїв у Львові займаються працівники трамдепо №1, що на вулиці Городоцькій.

Читайте також на нашому сайті:

Скільки заробляють заступники Синютки і на яких автомобілях вони їздять.

Cкільки заробляють заступники Садового і на яких автомобілях вони їздять.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
320