Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У Львівській області судитимуть голову районної медкомісії за вимагання хабара

У Львівській області судитимуть голову районної медкомісії за вимагання хабара

29.03.2017, 21:00

Прокуратура завершила досудове розслідування щодо голови районної МСЕК КЗ ЛОР «Львівський обласний Центр медико-соціальної експертизи», яку було затримано під час одержання хабара.

За інформацією прес-служби прокуратури Львівської області, медика було викрито на хабарі слідчими управлінням ГУ НП у Львівській області спільно із оперативними працівниками УСБ України у Львівській області.

Встановлено, що голова районної медкомісії отримала неправомірну вигоду в розмірі 4 тис. грн. за нестворення штучних перешкод при проходженні громадянином комісії щодо встановлення групи інвалідності. Після отримання неправомірної вигоди її було затримано працівниками правоохоронних органів.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою) уже скеровано для розгляду у Шевченківський районний суд м. Львова.

У прокуратурі зазначають, що голові районної медкомісії загрожує покарання аж до позбавлення волі строком на 4 роки та позбавленням обіймати відповідні посади на строк до 3 років.
Читайте також на нашому сайті:
На вулиці Шевченка трапилась ДТП: є потерпілі Не лише "Д’Артаньян і три мушкетери": ТОП-10 найкращих фільмів, які знімали у Львові

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
307