Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Львівські "Карпати" презентували нову ігрову форму

Львівські "Карпати" презентували нову ігрову форму

28.03.2017, 20:02

У вівторок, 28-го березня, у селі Ластівка, що на Львівщині, футболісти"Карпат" презентували три коплекти нової ігрової форми.

Про це повідомляє сайт 032.ua.

Тож відтепер львівські футболісти на полі гратимуть у білому, зеленому, та в золотисто-сонячному комплектах (вперше у своїй історії), інформує сайт 032.ua.

Перший варіант форми – біла футболка із сірими смугами, які перетинаються. Крім того, на формі будуть зображені найвідоміші символи міста Лева - Оперний театр, Доміканський собор, Чорна кам’яниця, ратуша, Порохова вежа, площа Ринок та церква св. Андрія. До слова, цю форму для своїх улюбленців придумав вболівальник "Карпат" Тарас Басараб. 

Щодо другого комплекту, то він буде зеленого кольору і матиме відомий візерунок традиційної галицької вишивки - "Галицьку зірку", яка прикрашатиме футболки футболістів. 

Ну а резервна форма, вперше з часів заснування команди, буде золотисто-сонячною.

Нагадаємо, що у нинішньому сезоні львівські "Карпати" борються за збереження місця в еліті українського футболу. Наразі команда зі Львова займає 10 сходинку турнірної таблиці із 13 очками в активі. В останньому матчі підопічні Олега Дулуба розписали мирову нічию із донецьким "Олімпіком".

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
214