Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Сьогодні у Львові проведуть в останню дорогу Володимира Павліва, який загинув в АТО

Сьогодні у Львові проведуть в останню дорогу Володимира Павліва, який загинув в АТО

28.03.2017, 10:27

Сьогодні у Львові відбудеться чин похорону львів’янина Володимира Павліва, який загинув 24 березня у зоні АТО.

За інформацією прес-служби Львівської міськради, чин похорону розпочнеться о 12.00 год у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). О 12:30 від храму вирушить автобус на Личаківське кладовище. Поховають бійця на Полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища.

Нагадаємо, 24 березня в районі Новоолександрівки (Луганська область) під час виконання бойового завдання від осколкового поранення голови загинув львів’янин, сержант Володимир Павлів. 

Володимиру Павліву було 42 роки. Спочатку він був добровольцем 34-ї бригади, а в грудні 2016 року пішов на службу за контрактом у 24-у механізовану бригаду. Був командиром відділення, гранатометником-кулеметником.

Тривалий період Володимир Павлів жив за кордоном – в Англії, Бельгії.  Однак повернувся в Україну, бо захист Батьківщини вважав своїм обов’язком.

У Володимира Павліва залишилась мати, брат і сестра.

Шановні читачі! У зв’язку із великою кількістю так званих "ботів" країни-агресора, редакція сайту міста Львова 032.ua  вирішила закрити доступ до коментування цього матеріалу. 

Дякуємо за розуміння!

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
243