Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Депутати міськради дозволили приватизувати клуб "Романтик" у Парку культури

Депутати міськради дозволили приватизувати клуб "Романтик" у Парку культури

23.03.2017, 19:05

У четвер, 23 березня, під час пленарного засідання депутати ЛМР погодили приватизацію клубу "Романтик", який розташований на території Парку культури, на вулиці Болгарській, 4.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.uа. 

Згідно дозволу мської влади, ГО "Здорова Галичина", яку пов’язують із колишнім нардепом Ігорем Кривецьким, орендує два поверхи та підвальні приміщення клубу «Романтик». До слова, ця організація орендує приміщення клубу ще із 2010 року. За відповідне рішення проголосували 46 міських обранців. 

Додамо, що у пояснювальній записці до проекту ухвали щодо приватизації зазначено, що цільове призначення приміщень: для організації Центру науки.

Зазначимо, що мерія у 2013 році намагалася розірвати договір оренди та виселення із займаних приміщень ГО "Здорова Галичина", через порушення умов договору з боку громадської організації. Однак тоді Господарський суд Львівської області відмовив у задоволенні позову управління комунальної власності ЛМР. Вже у 2014 році відбулося ще одне судове засідання щодо оскраження ухвали про приватизацію приміщень клубу "Романтик". Тоді в у правлінні комунальної власності зазначали, що ухвала ЛМР  № 2562 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, що підлягають приватизації способом викупу» від 18 липня 2013 року прийнята з порушенням – перелік об’єктів включено до списку «з голосу», що суперечить регламенту ЛМР.  

Cуд не взяв до уваги аргументи чиновників, натомість підтримав аргументи представника позивача ГО «Здорова Галичина» про те, що управління комунальної власності не має права оскаржувати ухвали Львівської міської ради, оскільки є її структурним підрозділом і зобов’язане виконувати функції, у тому числі з наповнення бюджету від приватизації майна.

Читайте також на нашому сайті:

Львівські таксисти хочуть, щоб “Uber” і “Яндекс-таксі” покинули Львів.

Перевір себе: чи розмовляєш ти, як справжній львів'янин.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
192