Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → ТОП-5 пісень про Львів, почувши які ви почнете підспівувати

ТОП-5 пісень про Львів, почувши які ви почнете підспівувати

19.03.2017, 21:50

Наше місто здавана оспівували у піснях. Сьогодні, ми підготували для вас добірку 5-ти найпопулярніших пісень про наше місто.

Увага! Не забудьте надіти навушники, якщо ви їдете в автобусі. Якщо ж ви вдома, то збільшіть гучність на своїх колонках.

"Тільку ві Львові".
Знамениту пісню польського джазиста Генріха Варса "Тільку ві Львові" хто тільки не переспівував. Сьогодні найпопулярнішою вона є у виконанні Віктора Морозова та у виконанні тернопільського гурту Los Colorados. Тому ми подаємо одразу два кліпи на вибір:


«Піккардійська терція» «Пісня про Львів».
“Пісня про Львів” увійшла до альбому під назвою “Етюди” гурту і побачила світ порівняно недавно, у 2009 році. Уже наступного року в мережі з'явився кліп на цю пісню режисера Тараса Химича:

Скрябін - То Є Львів.
Хоч пісня Скрябіна про Львів побачила світ, порівняно недовно, у 2013 році, сьогодні її можна сміло назвати однією із найкращих пісень про наше місто. До речі, кліп на цю пісню теж дуже цікавий:

Плач Єремії - Мій Львів.
Ще одна пісня, яка користується популярністю у львів'ян – це пісня “Мій Львів” у виконанні українського концептуального рок-гурту “Плач Єремії”.

Тарас Гаврик - Львів. Я люблю ТБ.
Львівський співак Тарас Гаврик кілька років тому створив пісню "Львів. Я люблю ТБ". У 2015 році він презентував кліп на цю пісню у якому знялося понад 50 львів'ян.

Читайте також на нашому сайті:
Чорний, червоний або зелений: найцікавіші заклади Львова, де готують різнокольорові бургери.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
383