Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Садовий розповів, коли його можуть відсторонити від посади мера

Садовий розповів, коли його можуть відсторонити від посади мера

18.03.2017, 23:57

Міський голова Львова Андрій Садовий вважає, що керівництво країни не хоче більше його бачити на посаді міста Лева. 

За словами Садового, прокуратура отримала вказівку від найвищого керівництва України про те, щоби йому підозру та відсторонити від влади, інформує сайт 032.ua з посиланням на видання "Дзеркало тижня".

"Обласна прокуратура працює в посиленому режимі. Робить усе можливе і неможливе, бо їм дуже важко щось пришити, особливо коли це шиється білими нитками. Поставлено задачу з високих кабінетів, тому вони найближчими днями висуватимуть підозру. І наступним кроком буде звернення до суду про моє відсторонення з посади", - сказав Садовий в інтерв'ю виданню "Дзеркало тижня".

Крім того, за інформацією мера, оголосити підозру органи прокуратури можуть до 21-го березня.

Нагадаємо, раніше Андрій Іванович заявляв про те, що проти нього хочуть порушити кримінальну справу. Про це він дізнався перебуваючи в Києві, де спілкувався з керівництвом країни. 

Згодом слова мера підтвердив генпрокурор України Юрій Луценко, який в ефірі програми HARD заявив про те, що експертиза точно встановила, що ніякого підпалу Грибовицького сміттєзвалища у травні 2015 року не було. Тоді, після гасіння пожежі на сміттєвому полігоні стався зсув сміття, внаслідок чого загинули рятувальники.

"Сім’ї в праві спитати, хто зі службових осіб Львівської міськради за це відповідає. Саме зараз досудове слідство обласної прокуратури встановлює цього «Хто?». Я не можу виключати, що ним може бути і міський голова, і його заступники, і інші посадові особи", – сказав Луценко.
Читайте також на нашому сайті:
ТОП-10 ідей, як провести вихідні у Львові цікаво і незабутньо.
Заступник начальника Львівської митниці хотів "відкупитися" від прокурора за 40 000 доларів хабара (ФОТО) .

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
371