Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Як зміняться райони Львова завдяки спільним зусиллям мешканців : подробиці та візуалізація

Як зміняться райони Львова завдяки спільним зусиллям мешканців : подробиці та візуалізація

18.03.2017, 20:17
В рамках проекту "Громади в дії" кожен район Львова навесні сутєєво покращиться: десь висадять дерева, десь облаштують футбольний майданчик, а десь встановлять тренажери.

Детальніше про проект читайте ТУТ.

Найбільше змін цієї весни буде у Шевченківському районі, але частково також зміниться і Галицький та Залізничний райони. 

Вже цієї весни на Шевченківський район очікують такі зміни:

на Підзамче, а саме на вулиці Донецькій, 26 планують створити сквер. Наразі в межах проекту готують територію, встановлюють лавочки, урни для сміття та дитячі ігрові елементи.

Підзамче

На вулиці Зустрічній в рамках створення спортивного майданчику, встановлять тенісний стіл.

Рогатка

А на Щурата, на вулиці Ленона, 39 в рамках створення майданчику для дозвілля та облаштування футбольного поля, до кінця травня закуплять і встановлять вуличні тренжери.

Щурата

Що стосується мікрорайону Рясне-1, то вздовж вулиці Генерала Алмазова — Шевченка, 350б-352 в рамках створення громадського простору «Рясна алея», до кінця весни встановлять лавки з ігровими елементами.

Рясне-1_2

На вулиці Підголоско, 17а-19 в рамках створення поля для міні-футболу біля Української академії наук, встановлять огорожу.

Голоско

Як зазначили керівники проекту, всі матеріали вже закуплені, залишилось чекали лише гарної погоди, аби встановити огорожу.

На вулиці Пстрака,1 на території школи №44 в рамках створення мультифункціонального спортивного майданчика цьогоріч, до кінця травня закуплять тренажери.

Клепарів

На вулиці Лінкольна, 23 в рамках облаштування стадіону, закуплять і встановлять вуличні тренажери.

Топольна

Облаштують також і парк 700-річчя Львова. Цієї весни планують створити головний вхід в парк, а у майбутньому відновити весь парк, проспект Чорновола, вулицю Торф’яну, замарстинівську та Яніса Райніса.

700-річчя (1)
Що зміниться у Залізничному районі:

на вулиці Повітряній, 20 в рамках створення головного входу в Левандівський парк, до кінця травня висадять дерева, облаштують клумби та встановлять лавки.

Левандівка

На вулиці Біберовича, 9 до кінця весни встановлять вуличні тренажери.

кам'янка

А в Галицькому районі озеленять вулицю Лесі Українки. Тут встановлять контейнери та висадять дерева.

Центр
Як раніше писав вже 032. зміни очікують також і на Франківський, Сихівський та Личаківський райони.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
357