Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Швидко, доступно та зручно, - огляд ринку таксі у Львові

Швидко, доступно та зручно, - огляд ринку таксі у Львові

17.03.2017, 22:06

В наш час дуже важко знайти таку людину, яка хоч раз у житті не користувалася послугами таксі. Чому? Та тому, що це - швидко, зручно, до того ж, перевізники таксі працюють у цілодобовому режимі. Навіть не дивлячись на те, що скористатися такою послугою інколи є дуже задорого.

Тому, сайт 032.ua вирішив проаналізувати ринок таксі у місті Лева та підібрав для Вас підбірку перевізників, які працюють у нашому місті за оптимальними цінами та досить непоганим комфортом. 

Міжнародний онлайн-сервіс таксі Uber.

Перевізник розпочав свою роботу у Львові з 23 лютого цього року. І з першого ж дня почав дивувати львів’ян. По-перше, до 26 лютого водії Uber возили своїх пасажирів абсолютоно безкоштовно. А по-друге - львів’яни щиро дивувалися ввічливлими водіями та чистими автомобілями. Для багатьох інших перевізників, які працюють у Львові, такі умови навіть не снилися.

Тарифи Uber.

Своїх пасажирів у Львові міжнародний онлайн-сервіз возить за наступними цінами: 4 грн. - подача автомобіля і 5 грн. за кожен кілометр в дорозі. Мінімальна вартість поїздки наразі становить 14 гривень.
iP3H9GQkJDI

Як замовити.

Тут все просто: завантажуєте додаток за посиланням uber.com/app,на Google Play для Android, або на App Store для iPhone. Після цього реєструєтесь у додатку, і у зручний або ж необхідний Вам час замовляєте автомобіль. 

Як оплатити поїздку.

Водію можна платити як готівкою, так і за допомогою банківської картки. Користувачі зможуть дізнатися розрахункову вартість поїздки заздалегідь, до підтвердження замовлення. Після закінчення кожної поїздки користувач отримає на адресу електронної пошти квитанцію, яка буде містити інформацію про місце подачі автомобіля, маршрут, карту поїздки, дані про водія і деталізацію вартості.
un93NSiWYzQ

Онлайн-сервіс таксі  "Уклон".

Ще один онлайн-сервіс запрацював у Львові у грудні 2015 року. Тоді львів’яни отримали змогу вперше замовляти авто в інтернені, а не дзвонити у службі таксі. "Уклон" практично одразу завоював серця вибагливих жителів міста своїм високим сервісом, більш-менш доступними цінами та швидкою подачою авто до місця призначення. 

Тарифи.

Ціни за поїздку на Уклоні виглядають так: подача авто коштує 25 гривен, за 1 км нараховується 4,5 грн, а вартість одної хвилини простою - 40 копійок.

Як замовити.

Викликати таксі можна за допомогою мобільного додатку, як і випадку із Uber. Також, на сайті "Уклону" можна зареєструватися через Facebook, ВК абож Твіттер. Зазначимо лише, що мобільний сервіс "Уклону" більш функціональний. Приміром, Ви можете викликати автівку на зручний для Вас час, крім того, у додатку можна зазначити і про перевезення свого домашнього улюбленця. Це є немаловажливим, адже багато водіїв, коли бачать таке замовлення, відмовляються від поїздки.

Єдиний мінус, про який доволі часто зазначають користувачі сервісу, що водії часто-густо не їдуть на замовлення, яке має невеликий кілометраж. 

Як оплатити.

Водії "Уклону" приймають як готівку так і безготівковий розрахунок. А для зручності оплати, можна заокруглити вартість своєї поїздки. 

Сервіс "Яндекс. Таксі" у Львові.

Прихід російської служби таксі до нашого міста викликав небувалий резонанс у суспільстві. У соцмережах закликали бойкотувати цю службу з країни агресора, інші ж навпаки, роботу "Яедкса" підтримували.

Тарифи. 

Виклик авто і перші два кілометри шляху коштують 14 гривень. Кожен наступний кілометр у межах міста обійдеться у 5 гривень, а поза ним — 6,5 грн.

Як замовити.

Для того, аби почати користуватися послугами "Яндекс Таксі", необхіно скачати мобільний додаток на Google Play для Android, або на App Store для iPhone.
6Lfk98uqLho

Як оплатити.

Традиційно для онлайн-сервісів, оплата за поїздку може бути готівкою, або банківською карткою.

Таксі 39-33.

Сучасна служба виклику таксі, яка дбає про своїх клієнтів! Спеціально для зручності клієнтів працює короткий номер 39-33 з callback-ом. Всі автомобілі таксі цієї служби закордонного виробництва, а водії дбають про безпеку своїх пасажирів.

Тарифи.

Служба таксі позиціонує себе однією із найдешевших у Львові. Наприклад, поїздка від залізничного вокзалу на площу Ринок коштуватиме пасажиру 43 гривні.

Як замовити.

Можна просто зателефонувати за коротким номером 39-33, після чого Вам передзвонить оператор, якому потрібно вказати ваше місцезнаходження та куди Ви хочете їхати. Також можна скористатися послугами сайту первізника і замовити автівку там.

Оплата поїздки.

Традиційно, оплату можна здійснювати за допомогою своєї картки, або ж готівкою. 

Оптимальне таксі.

Служба оптимального таксі запевняє, що автомобілі служби раціонально розподілені по місту, тому проблем із викликом автомобілів практично немає. До слова, всі авто "оптимального" є застрахованими. 

Тарифи.

В оптимальному за 2 кілометри беруть 40 гривень, кожен наступний км становить 5,50 грн. Одна хвилина простою вартує 1 гривні.

Як замовити.

Для цього треба зателефонувати за мобільними номерами, які є у вільному доступі на сайті оптимального таксі у Львові. До речі, тут же дії система онлайн-замовлення.

Читайте також на нашому сайті: 

ТОП-10 ідей, як провести вихідні у Львові цікаво і незабутньо.

Від казок до історичних драм: що покажуть львівські театри у березні (ФОТО).

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
385