Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Директора "Львівського облавтодору" звільнили з посади: дізнайся, чому

Директора "Львівського облавтодору" звільнили з посади: дізнайся, чому

17.03.2017, 19:41

Директора «Львівського облавтодору» Андрія Сліпецького звільнили з посади.

Про це повідомив голова правління ДАК «Автомобільні дороги України» Артем Гриненко на своїй сторінці у Facebook.

«Я неодноразово звертав увагу на проблеми у роботі цього підприємства, зокрема на неефективність та непродуктивність тамтешнього керівника. Тримати таких людей на відповідальних та керівних посадах – це неприпустима розкіш, особливо коли компанія перебуває в стадії активного реформування та відродження», – написав Артем Гриненко на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, через велику кількість скарг на тамтешнього керівника підприємства, в лютому поточного року ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» створила та направила контрольно-ревізійну комісію для повної перевірки діяльності Львівського облавтодору.

Як йдеться на сайті Державної акціонерної компанії "Автомобільні дороги України", в ході роботи комісії, керівник облавтодору намагався приховати частину документів, що напряму мали відношення до діяльності дочірнього підприємства, тим самим ставав на перешкоді перевірці. Тому, з 16 лютого 2017 року, в.о. голови правління Компанії Артемом Гриненко було прийнято рішення відсторонити від роботи Сліпецького Андрія Степановича до завершення внутрішньої перевірки. 

Андрія Сліпецького було звільнено вчора, 16 березня.  На посаду керівника ДП «Львівський облавтодор» вже оголошений конкурс.
Читайте також на нашому сайті: 
Французька компанія "Egis" за понад півмільйона євро допоможе Львову вийти із сміттєвої кризи

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
233